Politica de Confidentialitate

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Campusul studențesc West Gate Studios este administrat de către West Gate Studios S.A., persoana juridică română, cu sediul social în Str. Preciziei nr. 24, Corp Administrativ, Cladirea C1, Sector 6, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. de ordine J40/2530/2009, cod unic de înregistrare RO 25186767 este înregistrată ca operator de date cu caracter personal Nr. 31799.

West Gate Studios prelucreaza datele dvs. cu caracter personal conform celor de mai jos.

1.Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate in cadrul site-ului nostru (westgatestudios.ro) - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

  • Nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, (denumite în continuare „Date personale”);
  • Numarul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plata, detalii tranzactii (denumite în continuare „Date referitoare la comandă”);
  • Continutul documentelor atasate si transmise catre West Gate Studios (denumite in continuare „Date de comunicare”);
  • Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

West Gate Studios va colecteaza Datele cu caracter personal in urmatoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex.platforme de vanzare online).

2. Scopurile Prelucrării

Prelucram Datele dvs. cu caracter personal în măsura permisă sau impusă de legislația aplicabilă în următoarele scopuri:

  • pentru furnizarea serviciilor oferite de catre West Gate Studios, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si In scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor West Gate Studios (denumite In continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
  • pentru administrarea sigura a sistemului informatic al West Gate Studios si In scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite In continuare „Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
  • pentru a permite clientilor sa plaseze cereri de rezervare a unui loc sau camera in campusul studentesc West Gate Studios. Utilizam informatiile pe care ni le furnizati pentru a administra contul creat pe Site-ul nostru.
  • pentru a permite clientilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la cererile suplimentare de servicii oferite de West Gate Studios (denumite In continuare  „Tichete”);
  • pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare „Scopuri legate de marketing”);

 Aceste activitati pot include:

    • Utilizarea Datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutaţi despre produsele şi serviciile noastri. Va puteţi dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid şi uşor. Trebuie numai sa daţi clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter.
    • Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati vi se pot arata oferte personalizate pe Site (inclusiv pe reţelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe Site, oferte ale unor terţi sau produse despre care credem ca v-ar interesa.
    • Cand participati la alte activitati promotionale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita sa ne comunicati informatii relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promotii sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.

Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre West Gate Studios, in scopurile mentionate in aceasta Politica de Confidentialitate.

3.Temeiul Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal

In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii. In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil.
Pentru a putea prelucra Datele dvs. cu caracter personal, West Gate Studios se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

  • Consimtamant: Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri directe de marketing, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la sfarsitul acestei Politici de Confidentialitate.
  • Executarea unui contract sau in vederea incheierii unui contract: Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si West Gate Studios (de ex., in cazul clientilor fiind vorba de contractul de închiriere a unui loc în camera sau a întregii camere). De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a solicita servicii suplimentare pentru dvs, va vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si a administra acea comanda in conformitate cu contractul pe care il avem cu dumneavoastra;
  • Interese legitime: Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun continut adecvat al Site-ului, e-mailuri si newsletter-uri, pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri legale, administrative si de detectare a fraudei.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrarii

Categorii de Date cu caracter personal implicatet

Temeiul prelucrarii

Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului

  • Date personale
  • Date de comunicare
  • Executarea unui contract;
  • In baza unei obligatii legale; sau
  • In baza interesului legitim.

Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei

  • Date personale
  • Date referitoare la cerere de rezervare
  • Date de monitorizare
  • In baza unei obligatii legale; sau
  • In baza interesului legitim.

Scopuri legate de plasarea de Tichete

  • Date personale
  • Date referitoare la tichete
  • Date de comunicare
  • Executarea unui contract;
  • In baza unei obligatii legale.

Scopuri legate de marketing

  • Date personale
  • Pe baza de consimtamant;
  • In baza interesului legitim.

4.Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri

4.1.Destinatari
Alte societati din grup: Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din grupul Genesis , in masura permisa de legislatia aplicabila pentru interesele legitime ale West Gate Studios, in vederea facilitarii comunicarii interne si administrarii sarcinilor impreuna cu alte societati din grupul Genesis , pentru facilitarea cooperarii si comunicarii in cadrul grupului Genesis.

Terti: West Gate Studios si/sau alte societati din grupul Genesis va pot transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii (din cadrul grupului Genesis si din afara acestuia): in cadrul operatiunilor sale comerciale normale, West Gate Studios incheie contracte cu prestatori de servicii din cadrul grupului Genesis  sau din afara acestuia, in vederea desfasurarii anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau iT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru companiile din grupul Genesis unde toate sau unele companii din grupul Genesis pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea platilor (de ex. banci, procesatori de plati etc.), organizarea campaniilor si desemnarea castigatorilor (de ex. agentii de marketing si publicitate) , acordarea de premii (ex. agentii de turism). Prestatorii terti de servicii au semnat clauze de confidentialitate si nu li se permite sa utilizeze Datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate.

4.2. Transferuri de date transfrontaliere
Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal in afara tarii in care va aflati, in tari aflate pe teritoriul Uniunii Europene si Statele Unite ale Americii.

5.Perioade de retentie
Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care West Gate Studios are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.

Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.

In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. in toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la cererea de cazare, care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

6. Proceduri de securitate
In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.
Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionari tehnice şi fizice ale accesarii şi folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

7.Drepturile dumneavoastra
Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.
In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal. 
    Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  • Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
  • Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal.
  • Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
  • Dreptul de a obiecta:
    Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata şi semnata, inaintata catre West Gate Studios la adresa postala Str. Preciziei 24, Bloc A1, parter, Sector 6, Bucuresti – in atentia Administratiei – sau la adresa de email office@ihouse-westgate.ro . in cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de poşta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.
West Gate Studios va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.
Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. West Gate Studios, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.
De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va rugam sa adresati orice intrebari catre West Gate Studios la adresa de email office@ihouse-westgate.ro sau la adresa postala Str. Preciziei 24, Bloc A1, parter, Sector 6, Bucuresti – in atentia Administratiei. 

8. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

Serviciile oferite de Site-ul www.westgatestudios.ro  nu sunt destinate minorilor.